Telefonisch contact

0546 544 100 of 088 040 3800 voor maatschappelijk werk
0546 544 100 of 088 040 3800 voor maatschappelijk werk
Contact Nieuws
a a a
Mijn dossier Mijn Avedan Stel een vraag Stel een vraag

ZomerWijkWeken

Eindelijk: de zomervakantie is begonnen. Heb je nog geen plannen? Maak je geen zorgen, je hoeft je niet te vervelen. Avedan organiseert in deze week een ZomerWijkWeek voor jongeren van 13 t/m 23 jaar en een KinderSpelWeek voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Voor wie?

Kinderen en jongeren uit de gemeente Almelo in de leeftijd van 4 t/m 23 jaar.

Waar?

In elke wijk.

Wanneer?

De eerste week van elke zomervakantie.

Wat gaan we doen?

Het programma varieert, maar in de afgelopen jaren organiseerden we bijvoorbeeld eens een FIFA-toernooi voor de jongeren. De activiteiten voor de kinderen hebben vaak te maken met een thema zoals de Minions. Zij gaan aan de hand van dit onderwerp knutselen en buitenspelletjes doen. Beide groepen sluiten de week af met een dagje uit.

Kosten?

Voor de KinderSpelWeken kun je een weekkaart kopen. De prijs daarvan is tussen de €7,50 en €10,- per week.
Veel activiteiten in de ZomerWijkWeken zijn gratis. Vaak wordt voor dagjes uit wel een eigen bijdrage gevraagd van €5,- tot €10,-.

Aanmelden of meer informatie?

Aanmelden kan bij Avedan: (0546) 544 100.
Wil je meer weten? We delen folders uit wanneer de zomervakantie bijna begint. Hierop staat informatie over het programma per wijk. Op de folder staat ook de naam en het telefoonnummer van de Kindwerker of Jongerenwerker van Avedan voor meer informatie.


Huttenland

Hou jij ervan om lekker aan de slag te gaan met hamers en spijkers? Om samen buiten te zijn en een hut te bouwen? Kom dan in de zomervakantie naar Huttenland!

Voor wie?

Voor kinderen en jeugd in Almelo van 4-14 jaar.

Wanneer?

3 weken lang in elke zomervakantie.

Waar?

De locatie wordt later bekend gemaakt.

Wat gaan we doen?

Samen met jouw team bouw je aan een hut van hout. Die hut moet iets te maken hebben met het onderwerp van dit jaar. In 2017 was dat bijvoorbeeld Vikingen. , Aan het eind van de drie weken houden we het Sloophuttenfeest. Dan steken we alle hutten in de brand.

Aanmelden of meer informatie?

Aanmelden kan bij Avedan: (0546) 544 100.
Wil je meer weten? We delen folders uit wanneer de zomervakantie bijna begint. Hierop staat informatie over het programma. Aanmelden kan via de website www.avedan.nl/huttenland en bij de ingang van Huttenland.