Telefonisch contact

0546 544 100 of 088 040 3800 voor maatschappelijk werk
0546 544 100 of 088 040 3800 voor maatschappelijk werk
Contact Nieuws
a a a
Mijn dossier Mijn Avedan Stel een vraag Stel een vraag

Jonge Moederwerk

Het Jonge Moederwerk (JMW) ziet het als haar taak om zoveel mogelijk jonge moeders uit Almelo en omgeving te ondersteunen bij allerlei verschillende dingen die op hun pad komen. Dit kan variëren van hulp op het gebied van financiën, kinderopvang, zwangerschapsbegeleiding, opvoedingsondersteuning en allerlei andere zaken die geregeld moeten worden. Ook organiseren we twee keer per jaar een speelgoed- en kledingbeurs.

Uiteraard zijn er ook jonge moeders die alles al geregeld hebben en die het wel ontzettend leuk vinden om andere jonge moeders te ontmoeten. Elke dinsdag en donderdagochtend organiseren we een inloop. Hier kun je met andere moeders en zwangeren praten over alles wat jullie bezig houdt. De begeleidsters van het jonge moederwerk zijn hier bij aanwezig, zodat je gelijk vragen kunt stellen.

We werken altijd vanuit de wens van de jonge moeder. Je kunt dan ook met al je vragen bij ons terecht. Soms willen jonge ouders meer weten over de ontwikkeling van hun kindje of raken ze verzeild in de wirwar van zaken die geregeld moeten worden tijdens de zwangerschap. Wij zijn er om jou de weg te wijzen. Samen stellen we een plan op met daarin jouw doelen, waar we samen naartoe gaan werken.

De doelgroep

Alle meiden uit Almelo en omgeving die zwanger zijn of al een kindje hebben, in de leeftijd tot en met 23 jaar. Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, kun je bij ons terecht.

Contact

Voor vragen of meer informatie kun je telefonisch contact opnemen of appen met de begeleidsters van het Jonge Moederwerk.

Saskia Staman, 06 – 23 92 90 30, s.staman@avedan.nl
Melanie Hazelhoff, 06 – 14 77 04 18 m.hazelhoff@avedan.nl

Het Jonge Moederwerk van Avedan heeft een eigen Facebook en Instagram:
www.facebook.com/avedan.jongemoeders
Instagram: avedanjongemoeders
Ook hier kun je terecht met vragen of informatie.

Inloopochtend

Elke dinsdag tussen 10.30 en 11.30 is er een inloop voor zwangeren en net bevallen moeders. Elke donderdag is er een inloop tussen 10.00 en 11.30 uur in wijkcentrum Eninver (Apollolaan 1, Almelo).
Je mag altijd vrijblijvend binnenlopen voor informatie.