Telefonisch contact

0546 544 100 of 088 040 3800 voor maatschappelijk werk
0546 544 100 of 088 040 3800 voor maatschappelijk werk
Contact Nieuws
a a a
Mijn dossier Mijn Avedan Stel een vraag Stel een vraag

Persoonlijke Coach

de kracht van mensen om je heen

“Door de persoonlijke coach ben ik geholpen om stappen te zetten die ik eerder niet aandurfde.”

“Van het contact met mijn coach werd ik echt vrolijk. Zij gaf mij steeds een duwtje in de rug.
Hierdoor ben ik veel meer om me heen gaan kijken en ga ik er weer op uit”

Heb je weleens het gevoel dat je er alleen voor staat? Heb je het gevoel de grip op het dagelijks leven te verliezen? Zou je graag iets willen veranderen en vind je het lastig om dit alleen te doen?
Avedan heeft getrainde vrijwilligers die je kunnen helpen om je leven weer op de rit te krijgen, samen na te denken over hoe je stappen kan zetten of helpen bij het maken van keuzes.

Wat is persoonlijke coaching?

Soms kun je in een situatie terecht komen dat je de grip kwijt bent en het gevoel hebt er alleen voor te staan. Bijvoorbeeld in het zetten van stappen, het omgaan met veranderingen of het aanbrengen van structuur in je leven. Een persoonlijke coach is een vrijwilliger uit Almelo die naast je gaat staan als je tijdelijk wat extra steun en uitdaging kan gebruiken.
Met deze coach bespreek je jouw situatie en kijk je naar je wensen en mogelijkheden. Zij helpen je door mee te denken, samen plannen te maken en stimuleren je om stappen te zetten. De coach respecteert daarbij jouw tempo en keuzes.
De persoonlijke coach draagt geen kant-en-klare oplossingen aan, maar denkt met je mee! De coach biedt je voor een paar maanden (en dus tijdelijk) een luisterend oor, een frisse blik en een extra steun in de rug. Je krijgt praktische adviezen en ondersteuning bij het opbouwen van je contacten.

Geen kosten wel voorwaarden

Persoonlijke coaching is gratis, voor iedere inwoner uit Almelo van 23 jaar en ouder. Voorwaarde is dat je gemotiveerd bent om actief mee te denken en stappen te zetten. De coach helpt je hierbij. De vrijwilliger is geen hulpverlener of maatje. De coaches zijn getraind en gaan zorgvuldig om met de informatie die ze van je krijgen.

Zelf coach worden?

Dat kan! We zijn doorlopend op zoek naar mensen met het hart op de juiste plaats die het verschil willen maken voor een ander. Neem contact op met Mirjam of Maaike voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Wil je meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met:
Mirjam van Baalen, 06 – 5345 7132, m.vanbaalen@avedan.nl

Flyer Persoonlijke coaching