Telefonisch contact

0546 544 100 of 088 040 3800 voor maatschappelijk werk
0546 544 100 of 088 040 3800 voor maatschappelijk werk
Contact Nieuws
a a a
Mijn dossier Mijn Avedan Stel een vraag Stel een vraag

Stages bij Avedan

Avedan werkt in de gemeente Almelo op een breed sociaal gebied voor alle leeftijdscategorieën. Dit werk wordt door beroepskrachten uitgevoerd met ondersteuning van vrijwilligers en stagiaires. Gedurende het hele jaar zijn er mogelijkheden om stage te lopen bij verschillende afdelingen. Jaarlijks krijgen ongeveer 75 MBO- en HBO-stagiaires de kans hun theoretische kennis bij ons in de praktijk te brengen.

Stage Kinder- en Meidenwerk

In heel Almelo doet Avedan aan Kinder- en Meidenwerk. We organiseren onder andere: kinderclubs, meidenclubs, ZomerSpeelWeken, Huttenland en diverse educatieve trajecten zoals de Kookclub en het Normen-en-waardenproject.

Wil je stage lopen bij Kinderwerk of Meidenwerk? Of heb je daar vragen over? Neem contact op met de stagecoördinatoren Celine Perik en Ester Marissen via stage-ktjwerk@avedan.nl.

Voor dit schooljaar zijn we voorzien van stagiaires voor het kinder- en meidenwerk.

Stage Tiener- en Jongerenwerk

Tiener- en Jongerenwerk is bedoeld voor alle tieners en jongeren in Almelo in de leeftijd van 10 t/m 23 jaar. We organiseren voor hen: tienerinlopen, jongereninlopen, sportactiviteiten en de ZomerWijkWeken. Wil je stage lopen bij Tienerwerk of Jongerenwerk? Of heb je daar vragen over? Neem contact op met de stagecoördinatoren Celine Perik en Ester Marissen via stage-ktjwerk@avedan.nl.

Voor dit schooljaar zijn we voorzien van stagiaires voor het tiener- en jongerenwerk.

Jaarstage HBO maatschappelijk werk of social work

Avedan maatschappelijk werk is dé organisatie voor maatschappelijk werk in de gemeenten Almelo, Hellendoorn, Rijssen-Holten, Twenterand, Tubbergen en Wierden.
Naast algemeen maatschappelijk werk, bieden we ook schoolgericht maatschappelijk werk, trainingen en cursussen, vroeghulp huiselijk geweld en bemoeizorg (in Almelo).

Als stagiaire maatschappelijk werk kom je in één van onze teams terecht en loop je de eerste tijd mee met je collega’s bij verschillende werkzaamheden: spreekuur, begeleidingsgesprekken, contact met samenwerkingspartners, rapportage, etc. Na verloop van tijd pak je deze taken zelf, al dan niet onder begeleiding, op.

Op dit moment zoeken wij:  Stagiaire(s) maatschappelijk werk (m/v)

De functie is beschikbaar voor 3e jaars HBO-studenten MWD en Social work.
Voor meer informatie of het kenbaar maken van je interesse kun je mailen naar: stage-mw@avedan.nl

Stage Bemiddelingsmedewerker participatie voor 3e jaars HBO-student

Als stagiaire Bemiddelingsmedewerker participatie in Almelo ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van kandidaten met een bijstandsuitkering op activeringsplekken. De stagiaire is de spil tussen de kandidaat en de maatschappelijke organisatie waar de kandidaat een bijdrage gaat leveren in de vorm van maatschappelijke inzet. De functie is beschikbaar voor 3e jaars HBO-studenten. Onze voorkeur gaat uit naar studenten met de studierichting MWD, SJD, HRM of P&A. Mocht je interesse hebben dan kan je bij ons het volledige functieprofiel opvragen. Je mag ook gelijk een korte motivatie met je cv mailen naar Petra Schumer-Westra, p.schumer@avedan.nl.

Open sollicitaties

Een open sollicitatie voor stageplekken op andere werkgebieden stuur je naar stage@avedan.nl.