Telefonisch contact

0546 544 100 of 088 040 3800 voor maatschappelijk werk
0546 544 100 of 088 040 3800 voor maatschappelijk werk
Contact Nieuws
a a a
Mijn dossier Mijn Avedan Stel een vraag Stel een vraag

Wijkspreekuur Vincent van Goghplein

Wijkbewoners van de Ossenkoppelerhoek kunnen met al hun vragen, opmerkingen en ideeën gemakkelijk terecht bij het wijkspreekuur in de hal van het winkelcentrum Vincent van Goghplein. Het wijkspreekuur vindt plaats op elke eerste woensdag van de maand tussen 10.45 en 12.00 uur.

Wijkspreekuur Vincent van Goghplein is een samenwerking tussen gemeente Almelo, Politie, Beter Wonen, STJA en Avedan.

De stadsdeel coördinator Sylvia Schuite, Wijkagent Henk Buis, wijkondersteuner Handan Ekizkuyu en medewerkers van woningcorporatie Beter Wonen en Sint Joseph staan met koffie en thee klaar om met wijkbewoners in gesprek te staan over wijk, leefomgeving en woning gerelateerde onderwerpen.

U kunt bijvoorbeeld denken aan vragen/opmerkingen over:

  • uw wijk, aan welke activiteiten kan ik deelnemen, is het mogelijk om in mijn wijk een project te starten, wat is er voor mijn ouders en mijn kinderen.
  • uw woongebied, waar vind ik meer informatie over een verkeerssituatie of parkeergelegenheid, ik heb een idee voor de speel- en groenvoorziening.
  • uw woning, welke woningaanpassingen zijn er mogelijk, wat gebeurt er in mijn flatgebouw, hoe ga ik om met een burenruzie, wat kan ik doen bij overlast.

Het wijkspreekuur vindt plaats op elke eerste woensdag van de maand tussen 10.45 en 12.00 uur.

Graag tot dan!