Telefonisch contact

0546 544 100 of 088 040 3800 voor maatschappelijk werk
0546 544 100 of 088 040 3800 voor maatschappelijk werk
Contact Nieuws
a a a
Mijn dossier Mijn Avedan Stel een vraag Stel een vraag

Over Avedan

Wij vinden het van groot belang dat ieder mens de mogelijkheid krijgt zich persoonlijk te ontwikkelen. Zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid zijn daarbij het uitgangspunt. Wij willen daar graag bij helpen. Dat doen we door je de weg te wijzen, door je te verbinden met anderen en door je te ondersteunen waar nodig.

‘Avedan is dé organisatie voor welzijn in Almelo en omgeving.’

Avedan is er voor jou

Avedan biedt allerlei activiteiten voor peuters, kinderen, tieners en jongeren, ouders, vrijwilligers en ouderen. Iedereen kan bij ons terecht voor informatie, advies, bijeenkomsten, contacten en vrijwilligerswerk. Met bijna 93 medewerkers en ruim 453 vrijwilligers kom je ons overal in de hele gemeente Almelo tegen. Samen helpen wij je alles uit jezelf en uit je leven te halen wat erin zit.

Hoe je dat merkt?

We helpen jongeren bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. We ondersteunen mensen in een kwetsbare positie bij het oplossen van problemen, het maken van keuzes en het grijpen van kansen. En we maken gebruik van de energie van de samenleving, van inwoners die hun talent, tijd en energie willen inzetten voor een ander en daar zelf ook voldoening uit halen.

Wij leggen bovendien zinvolle verbindingen. We verbinden mensen onderling en we verbinden mensen met organisaties of regelingen. Ons advies en onze acties zijn volledig onafhankelijk van de gemeente of van andere (overheids)instanties.

En heel belangrijk: alles wat we doen, doen we met een betrokken hart, met een deskundige blik en met persoonlijke aandacht.